сряда, юли 22, 2009

Писмо от Блум до Елица-карфица (без съкращения и/или коментар)

Елица карфица,

ето пак бръкмучнахме рядкрунк шлпляка, но и освен това хърмуцнтири шулибиди. Кюндръмф яджлюз не толкова разбираемо и чисто, плянк, скунф, хонк на другия край. Възпунджените кълмунтяци на възприятието в универсума са толкова джхурснати, че като цяло глупави са си, и на фрунщ, и отвсякъде - навред. Светлината на прожкунджулите се инфрадехармонитряска върху огромното и върхутелесие и нейните митохндрийки ме карат да си правя така. Все пак и ти импризондираш в линията на обфускатора, като има някаква вепроятничеснщност в думите ти да има известна доза йод. Щми да разбурдешк уайай всъщност си правя тлрудностът якрабфам всички тия части на речностата. Отгатки на въпроститностите ми льопват, изтбуфнясват, навивнячват се у сифона, и ги няма като цяло. Но импортацията на тхлази материалистичност е нюню, странно иииИИИ митоходричностите също. Тъй че йяйц-муастра хендчбек нататък, командировка кросира третокласен път нейде из Странджа планина - дом и на Laurus nobilis и Sus scrofa.

А колкото до рагамуфинджънгъла в мисловния сандък на телетронния Демостен - съществен е, бездискусионно.

обожавам!
и те стискам силно в прегръдки!

2 коментара:

 1. ама чакай малко.. тва така извадено от контекста нищо не означава.. :> сериозно

  ОтговорИзтриване
 2. ето ти малко контекст, та дано се почувстваш по-комфи:
  това е философски трактат върху темата за това колко, аджеба, красиви са умните хора и обратно и ако да, то трябва ли да отговарят в случай, че им е зададен въпрос, може би.
  това писмо идва в отговор на едни твърдения, които (може да се каже) са диаметрално противоположни на току-що прочетеното, въпреки че в тях все пак се наблюдава "известна доза йод". не мога да пропусна да ви разкрия и "тайната", че телетронния Демостен е всъщност артистично име за хуманиста, шоумена, човекът с пълен член - проф. юлиян вучков.
  та толкоз!

  ОтговорИзтриване

кажете сега вие нещо по този въпрос: