вторник, декември 18, 2007

Tribute to ИЙ

…Не само ме нагости с чудно пиленце, което вероятно е било много самотно приживе, но вчера бе обградено с най-добрите си приятели: брюкселска зелка squad, броколи crew и моркови team. Да не говорим за най-любимата му на света – Майорана (която всички дружно се съгласихме, че е любовницата на Майора, понеже жена му е Майоршата). И всичко това на пара, което освен, че беше накарало къщата му да мирише на пръдня е много полезно!
МНОГО беше вкусно (най-вече).

После бе така добър да прожектира лееееко извратен филм с Ким Бейсингър (така и не можах да я харесам тая мома, а сега е вече късно – баба е!) и Джеф Бриджис, който след Big Lebowski някак не ми се вързва в друг образ… само ще кажа, че героя му в този (The Door in the Floor) филм не само се размахваше по патка почти през цялото време, но без притеснение го правеше и пред невръстната си дъщеричка (оказа се, че детенцето е от клана Фанинг, вероятно сестра на Дакота. Казва се Ел.). Освен цялата тая салата имаше и един нов за мен младеж на име Джон Фостър (колко вълнуващо заглавие само, а?) чийто герой се мразеше до толкова, че както сам твърдеше, изчука баба Ким около 60 пъти въпросното лято, в което се развива действието. Абе глупав филм ама става за едно гледане ако не му придиряш много.

Най-накрая след като заспах под въздействието на алкохола той ме събуди, махна дрехите ми (до прилична степен, моля ви се сега!) след което ми облече пижамка, сложи до мен Таня и сам той легна. Даже и не намекна да му лапам пишката! Ей т’ва сега е добър човек!

Иска ми се само да кажа: Благодаря! Скоро никой не ме е комфортирал толкова биг тайм!
:-)

3 коментара:

 1. Ох, ИЙ, кога ще ме комфортираш и мен така, полковнико снажен?

  ОтговорИзтриване
 2. @ Пухи, без да питам, използвам гнезденцето ти, за да положа в него на топло него оригиналното коледно послание на bbdo :)

  Ще ти се отплатя богато в замяна - както се полага!
  ***

  ОтговорИзтриване
 3. ето го и него (пак забравих да си пия гинко билобата):

  http://www.christmas.graffiti-bbdo.bg/

  ОтговорИзтриване

кажете сега вие нещо по този въпрос: