вторник, февруари 24, 2009

още

от доста време се каня да ви презентирам Acacia - една от любимите ми банди от началото на нулевите години.
оказаха се истинска кучка за намиране тези ми ти акация и поради тази причина в плейъра ще намерите само част от албума Cradle [(c)1997 WEA] (отново благодарение на чефо), който дълго време издирвах и така и не намерих за свободен даунлоуд. успях единствено да го намеря за продажба в ebay за скромната сума от 25 британски паунда.
мисля, че от дистанцията на времето (и многото изслушана всякаква музика през същото това време) няма как да оцените по достойнство качествата на Acacia, но повярвайте ми по онова време звучаха революционно. не съм и предполагал, че толкова бързо ще загинат забравени... затова и не се сдобих с копие от целия им албум още тогава (вместо сега да се чудя откъде да си го набавя за поколенията :)
искам само да отбележа със звезда песните:
*Wired
*The More You Ignore Me [The Closer I Get]
меланхоличното *You Nothing
както и свежият *hidden track, който се явява някъде след 9:30 на последната песен Wire. само ще ви подразня, че е замесен със семпълче от ederlezi...
доколкото си спомням липсват първите 3 или 4 трака от албума и сега е момента да ви помоля ако някой го открие да не си го пази за себе си!
приятно слушане!!!

1 коментар:

  1. i like it акация де, помня го това време, почти десет години са минали от тогава, боже колко много. ще ги потърся тук и ако имаш късмет може и да ги намеря
    nadia joos

    ОтговорИзтриване

кажете сега вие нещо по този въпрос: